Vprašajte zdravnika

Kanabinoidi

Izognite se škodljivim informacijam, ki jih prepogosto najdemo na medmrežju ali v revijah, saj v večini niso znanstveno utemeljene ter ne upoštevajo individualne težave in potrebe posameznika. Vprašanja v zvezi z kanabinoidi  lahko posredujete našemu zdravniku asist. Željku Perdiji dr. med., spec. interne medicine, mednarodno priznanemu strokovnjaku iz področja zdravljenja z kanabinoidi.

 

Nutritivna diagnostika

Zdrava prehrana in zdrav življenjski slog sta ključ do dobrega počutja, vitalnosti in sreče posameznika. Žal pa sodobni način življenja prinaša veliko pasti. Stres v službi, uživanje hitre in predelane hrane, pomanjkanje svežega zraka in gibanja… Vsi ti dejavniki zastrupljajo naše telo, posledično pa nas pestijo različne težave - slaba prebava, disbioza, napihnjenost, pomanjkanje energije, izčrpanost, oslabljen imunski sistem, glavoboli, pridobivanje telesne teže, depresija, težave s kožo, kandida, hormonsko neravnovesje in še več… S celovitim in strokovnim pristopom, iskanjem vzrokov težav ter rešitev zanje, lahko skupaj pridemo do pravega cilja - dolgoročnega zdravja in vitalnosti. Navsezadnje smisel ni v neprestanem odrekanju in slabi volji, temveč v vsakodnevnem uživanju in poznavanju samega sebe! Naročanje na prehransko svetovanje in vprašanja v zvezi z ostalimi produkti iz naše ponudbe lahko posredujete našemu specialistu za zdravo prehrano - prehranskemu svetovalcu Zoranu Perdiji spec. m.

Dodatne ugodnosti

Ob nakupu katerega koli produkta na naši spletni trgovini ste opravičeni do dodatnih 20% popusta za prehransko svetovanje na ceno iz cenika z navedbo številke računa nakupa ob naročanju.

Ob uveljavitvi katerekoli storitve v našem medicinskem centru ste opravičeni do dodatnih 10% popusta pri nakupu katerega koli produkta na naši spletni trgovini. Za kodo popusta pokličite na 059 034 355 ali posredujte e-mail sporočilo ter posredujte številko računa za opravljeno storitev v medicinskem centru CiiM plus - Maribor.