Splošni pogoji

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.preventiva-ciim.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja. Spletno prodajo izvaja podjetje CIIM plus, d. o. o., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru pod številko 2014/49904. Podjetje je davčni zavezanec. Spletna trgovina www.preventiva-ciim.si vam omogoča nakup prehranskih dopolnil, in ostalih izdelkov za zdravje in nego telesa.. Na spletnem mestu www.preventiva-ciim.si si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost “dodaj v košarico”. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost “košarica”, kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v parih korakih opravili celoten nakup. Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.preventiva-ciim.si NI registracija uporabnika. Uporabnik se lahko ob prvem nakupu tudi registrira (s tem se vpiše v bazo kupcev CIIM plus in pridobi svoje uporabniško ime, ki je enako elektronskemu naslovu in geslo). Drugače se nakup lahko opravi kot GOST.

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na svoje stroške in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi, ki je dostavila poškodovan paket. To storite tako, da nas pisno obvestite o dogodku (preko e-maila info@ciim.si). V najkrajšem možnem časi vam bomo na pisno obvestilo odgovorili z nadaljnim postopkom vračila reklamacije pri trenutni dostavni službi. Za izvedbo reklamacije poškodbe je tako potrebno zadržati originalno embalažo in zaščito (paket v enakem stanju kot ste ga prejeli, brez da bi karkoli dodali, odstranili ali spremenili) in nato z dostavno službo pripraviti Zapisnik o poškodovani pošiljki. Za reklamacijo je potreben tudi račun. Skupaj z dostavno službo bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.
Pomembno
Za vračilo artikla v reklamacijo ali garancijo prodajalcu, morate priložiti kopijo računa.
V kolikor je bil paket poslan preko Pošte Slovenije ali ponudnika paketnih storitev, morate obvezno pri njih zahtevati/izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki.
Naslov za vračilo blaga prodajalcu je CIIM PLUSd.o.o., Jezdarska ulica 2, 2000 Maribor
Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (varna embalaža).
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Če uveljavljate garancijo, boste popravljeno blago prejeli najhitreje, če garancijo uveljavljate neposredno pri prodajalcu.
Preberite si tudi Pravilnik o obrazcih v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, več na: http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=PRAV11915.
Če se vam porajajo dodatna vprašanja, vas vabimo, da nas pokličete na 0590 34 355 ali nam pišete na info@ciim.si.

Cene

Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.preventiva-ciim.si.
Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.preventiva-ciim.si. Vse cene izdelkov so prikazane v EUR.
Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.preventiva-ciim.si so na voljo naslednji načini plačila:
– po povzetju,
– po predračunu,
– plačilo s PayPal računom

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.preventiva-ciim.si se zavezujete, da boste ob povzetju oz. ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.
Naročeno blago lahko tudi osebno prevzamete na našem naslovu v Mariboru (Jezdarska ulica 2). Termin prihoda oz. dviga naročenega blaga pa je potrebno predhodno najaviti na telefonsko številko : 0590 34 355, E:info@ciim.si.
Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača kupec po ceniku storitev pošte Slovenije plus stroške odkupa po veljavnem ceniku pošte Slovenije. V primeru nakupa skupne vrednosti nad 60,00€ stroške dostave krijemo mi. 

Dobavni rok

Podjetje CIIM plus d.o.o vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 7 delovnih dneh po prejetju naročila. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.preventiva-ciim.si med kupcem in CIIM plus, bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Mariboru.